Драбівські депутати заслухали звіти керівників комунальних підприємств

Драбівські депутати заслухали звіти керівників комунальних підприємств

21 квітня 2017 року голова Драбівської районної ради Володимир Дзега провів пленарне засідання 15 чергової сесії районної ради. Спершу до присутніх із депутатськими запитами звернувся Валерій Перепелиця, який порушив питання відновлення роботи навчально-виробничого комбінату та закупівлі товарів і послуг на конкурентному підґрунті. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській райраді.

Володимир Дзега ознайомив присутніх із відповідями на звернення депутатів районної ради та на депутатські запити Сергія Маркуся і Василя Баштана щодо автобусного сполучення сіл із районним центром, оформлення документів учасникам бойових дій на отримання земельних ділянок, облаштування притулку для бездомних тварин.

Після затвердження порядку денного і подальшого розгляду питань депутати ухвалили рішення про районну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки; про районну програму, спрямовану на протидію поширення наркоманії, боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2017-2019 роки; внесли зміни і доповнення до районної комплексної Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей на 2016-2017 роки.

Потім перед народними обранцями про фінансово-господарську діяльність за 2016 рік прозвітували головний лікар комунального закладу «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Балагурчик і директор комунального підприємства «Драбівські теплові мережі» Валерій Василенко.

У ході роботи затверджено заходи на 2017 рік щодо виконання Програми модернізації комунальної теплоенергетики Драбівського району на 2015-2017 роки; проектно-кошторисну документацію робочих проектів «Реконструкція теплотраси по вул. Леніна – Гагаріна (від Будинку рад до ТК-26-перша ділянка) в смт Драбів Черкаської області» та «Реконструкція котельні в смт Драбів по вул. Молодіжна,1».

Опісля депутати районної ради прийняли низку важливих рішень, а саме: щодо підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам Драбівської дитячої школи мистецтв; про створення опорної школи на базі Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія» та надали дозвіл на початок капітального ремонту частини покрівлі та зміну архітектурного рішення фасаду вказаного навчального закладу.

Шляхом поіменного голосування внесли зміни до рішень районної ради від 21.07.2015 № 50 – 8/VI зі змінами, затвердженими рішенням районної ради від 25.05.2016 № 6-9/ VIІ; від 16.09.2016 № 9-3/VІІ; від 25.01.2013 № 25-13/VI та підтримали проект рішення щодо зняття з контролю деяких районних програм, термін дії яких закінчився у 2016 році.

Також, із метою приведення у відповідність до чинного законодавства, затвердили Статут організації «Районний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» у новій редакції.

Народні обранці обговорили та підтримали проект рішення щодо недопущення подальшого руйнування автошляхів Драбівського району та затвердили низку технічних документацій з розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду та постійне користування, та ряд питань, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

Останнім питанням порядку денного було звернення депутатів Драбівської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі, яке оприлюднив депутат районної ради Анатолій Волошін. Після активного обговорення і внесення до нього змін та доповнень, народні обранці затвердили текст звернення.

Після завершення пленарного засідання районної ради, відповідно до плану роботи, Володимир Дзега провів робочу нараду з сільськими і селищними головами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x