На Черкащині сталося три аварії: є постраждалі

На Черкащині сталося три аварії: є постраждалі

Дорожньо-транспортні пригоди сталися на Черкащині за вчорашній вечір. Медики екстренки надавали допомогу травмованим. Про це повідомила речниця Ірина Назарок.

На дорозі між Городищем і Валявою не розминулися легковик та автобус. В останньому пасажирів не було. Виклик надійшов о 16:42.

На місці події медики оглянули та надали допомогу 65-річному чоловіку з легковика, у якого був забій грудної клітки. Від госпіталізації він відмовився.

У Балаклеї, що на Смілянщині, близької 17-ї години зіштовхнулися чотири автівки. До місця події виїхали дві бригади екстренки. На вулиці Центральній медики оглянули та надали допомогу учасникам аварії.

До Смілянської міської лікарні доправили 32-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм коліна. До Смілянської ЦРЛ доправили 30-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.


На Золотоніщині на виїзді із села Нова Дмитрівка близько 19-ї вечора автомобіль в’їхав у бетонну плиту. Медики швидкої надавали допомогу 30-річній жінці із забоями. Госпіталізації вона не потребувала.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x