Черкаські поліцейські вилучили понад сотню авто у нетверезих водіїв

Черкаські поліцейські вилучили понад сотню авто у нетверезих водіїв

За місяць війни на автошляхах області поліцейські виявили понад 150 водіїв, які перебували за кермом у стані сп’яніння. На порушників склали адміністративні матеріали. Поліція попереджає про неприпустимість керування транспортом у нетверезому стані. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Поліцейські області продовжують працювати у посиленому режимі, виконуючи покладені на них функції та службові завдання у воєнний час. Правоохоронці реагують на усі повідомлення від громадян, охороняють публічний порядок у населених пунктах і забезпечують безпеку руху транспорту, в тому числі на блокпостах.

Із 24 лютого по 28 березня поліцейські виявили 152 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП. Понад сотню автомобілів вилучили та помістили на арештмайданчики поліції.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x