Черкаські освітяни допомагають зоопарку

Черкаські освітяни допомагають зоопарку

Колектив Черкаської ЗОШ №8 допомагає міському зоологічному парку «Рошен». Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Парк має загальнодержавне значення. На площі в 4,37 га у комфортних умовах наразі тут проживає понад 270 видів тварин з різних куточків планети.

Зоопарк продовжує радувати черкасців та гостей міста. Проте тварини, що є в зоопарку, потребують гуманітарної підтримки. Їм вже надають допомогу українські та європейські зоопарки.

Долучились до гуманітарної місії черкаські освітяни. Так, днями педагоги Черкаської ЗОШ №8 завезли до закладу солому, гарбузи та буряки.

–Мені залишається лише щоразу приємно дивуватись та дякувати нашій освітянській спільноті. Адже вони в перервах між дистанційними уроками встигають постійно долучатись до допомоги всім, кому це зараз необхідно, і про братів наших менших не забули. Ви просто молодці, – зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що території зоопарку можна відвідати комплекси: «Мадагаскар», «Земля ведмедів і вовків», «Акватераріум», «Папуги», «Експозиція пеліканів» та інше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x