Підполковник поліції спричинив ДТП у Червоній Слободі

Підполковник поліції спричинив ДТП у Червоній Слободі

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Червона Слобода Черкаського району. Водій, підполковник поліції, який перебував поза службою, з місця події зник. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло вночі до Черкаського відділення поліції. Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що водій автомобіля «Деу Ланос» скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21099, що стояв на узбіччі автодороги. Після дорожньо-транспортної пригоди пасажира автомобіля «Деу Ланос» з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. Як з’ясувалося згодом, водій автомобіля «Деу Ланос», який є працівником поліції, з місця пригоди зник.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проведено службову перевірку, за результатами якої даного співробітника поліції буде звільнено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x