Черкаська гімназистка перемогла в інтернет-олімпіаді з восьми предметів

Черкаська гімназистка перемогла в інтернет-олімпіаді з восьми предметів

Учениця Черкаської гімназії №9 ім. О.М. Луценка Анна Чижик здобула перемогу з восьми предметів у зимовій сесії Всеукраїнської інтернет-олімпіади від платформи «На Урок». Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР. 

Ученицю шостого класу нагороджено дипломами першого ступеня з восьми навчальних предметів: математики, історії, зарубіжної літератури, української мови та літератури, географії, німецької мови, англійської мови, біології.

У січні цього року Анна Чижик також перемогла на олімпіаді «Всеосвіта зима 2021-2022» одразу із 10-ти предметів.

Також учень 5-го класу Станіслав Петров виборов перемогу у ХІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з історії, мистецтва та інформатики, здобув друге місце з математики і третє – з української мови та літератури.

–Щиро вітаю Анну та Станіслава з перемогами, які вони продовжують здобувати, незважаючи ні на що! І принагідно дякую всім черкаським вчителям, учням та їх батькам за незмінне бажання навчатись і йти до перемог! Переконана, що кожен ваш навчальний успіх – це подвиг, адже його ви досягаєте між звукам повітряної тривоги, і продовжуєте вражати своїми результатами, – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x