Фракція ОПЗЖ в облраді припинила своє існування

Фракція ОПЗЖ в облраді припинила своє існування

Завершилося засідання позачергової сесії обласної ради. Під час нього депутати ухвалили низку важливих рішень для забезпечення стабільного функціонування області у воєнний час.

 

«Дякую всім, хто долучився до засідання, ви продемонстрували свою стійку позицію і бажання працювати для добробуту черкащан та всіх українців, хто сьогодні знайшов тут прихисток, втікаючи від бойових дій», − зазначив голова Черкаської облради Анатолій Підгорний.

 

 

Так, серед ключових рішень: підтримка закладів охорони здоров’я, установ, що приймають внутрішньо переміщених осіб тощо. Надали і фінансову підтримку нашим підприємствам, аби не накопичували боргів та мали ресурси для оплати комунальних послуг і заробітних плат людям. Врегулювали й питання оренди бюджетними установами.

 

«Окрім того, в обласній раді фракція «Опозиційна платформа – За Життя» офіційно припинила своє існування. Депутати направили відповідне повідомлення про вихід із фракції ще 24 лютого. Сьогодні повідомив про це в ході пленарного засідання», − підсумував Підгорний.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x