Відсьогодні в області змінюються часові межі комендантської години

Відсьогодні в області змінюються часові межі комендантської години

Ситуація в області на цей час контрольована. Черкащина тримає економічний фронт і виконує свої тилові обов’язки. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. 

“Сьогодні за моїм зверненням провели позачергову сесію обласної ради, де спільно з депутатами скорегували фінансування критичної інфраструктури та обласних програм під час воєнного стану”, – зазначив Ігор Табурець.

Область продовжує транзитно приймати жителів із інших областей. На постійне проживання в нас лишились уже понад 54 тис. переселенців.

Волонтери разом із усіма небайдужими тримають фронт підтримки армії та жителів гарячих точок. Черкащина продовжує щоденно відправляти гуманітарку.

“Відсьогодні змінюємо часові межі комендантської години на Черкащині. Тепер вона триватиме із 21.30 до 6.00 по всій області. Це для зручності роботи підприємств, а також проведення посівної кампанії.
Нагадую, що під час комендантської години суворо заборонено бути на вулиці чи у громадських місцях. Виняток – сигнал тривоги”, – підсумував голова ОВА.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x