На Уманщині затримали шахрайку, яка привласнила понад 800 тис. грн

На Уманщині затримали шахрайку, яка привласнила понад 800 тис. грн

Підозрювана запропонувала уманчанину стати посередником при закупівлі сільськогосподарської продукції. Отримавши від чоловіка гроші за насіння соняшника, вона зникла. Поліцейські викрили шахрайку. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Слідством становлено, що у січні цього року до поліції Уманщини звернувся чоловік із заявою про шахрайство. Він розповів, що жінка запропонувала стати посередником при закупівлі сільськогосподарської продукції. Домовившись про співпрацю, уманчанин передав 860 тисяч гривень на купівлю насіння соняшника. Отримавши гроші, жінка перестала виходити на зв’язок та зникла.

 

Правоохоронці провели низку оперативних заходів й встановили особу та її місце перебування. У помешканні зловмисниці та її спільника поліцейські провели санкціоновані обшуки та вилучили грошові кошти, комп’ютерну техніку, флеш накопичувачі, банківські картки, SIM-карти, мобільні телефони, а також інші речові докази.

 

Слідчі Уманського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та, за погодженням Уманської окружної прокуратури, повідомили про підозру.

 

Наразі 27-річній жительці Миколаївської області судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

За скоєне їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x