На базі Корсунь-Шевченківського лісгоспу провели всеукраїнське заняття з охорони праці

На базі Корсунь-Шевченківського лісгоспу провели всеукраїнське заняття з охорони праці

Днями на базі Корсунь-Шевченківського лісгоспу провели навчальне виїзне заняття з охорони праці під керівництвом головного спеціаліста відділу використання лісових ресурсів Державного агентства лісових ресурсів України Андрія Мусійовського. Участь у заході взяли директор підприємства Василь Яценко, головний інженер Ігор Милацький, інженери з охорони праці держлісгоспів зі всієї України – слухачі курсів підвищення кваліфікації «Укрцентркадриліс». Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Лісівники підприємства підготували для гостей цікаву та насичену програму за визначеною темою, яка була приурочена Всесвітньому дню охорони праці, що відзначається 28 квітня.

Робота розпочалася в адмінприміщенні Корсунь-Шевченківського лісгоспу, де головний інженер Ігор Милацький ознайомив делегацію з основною характеристикою напрямків діяльності підприємства, здобутками, головними показниками, відповів на поставлені запитання. Загалом у лісгоспі створена і діє система управління охороною праці, насамперед – це забезпечення гарантій належних умов праці, соціального захисту працівників, їх конституційних прав і законних інтересів, спрямованих на збереження життя, здоров’я і працездатності в процесі трудової діяльності.

Відвідали учасники заходу ремонтно-механічну майстерню та нижній склад лісгоспу, ознайомилися з особливостями транспортування, розвантаження-навантаження деревини. Побачили роботу Яснозірського лісництва та побували на одній з лісосік, де мали змогу перевірити правильність виконання робіт згідно встановлених нормативних документів та вимог охорони праці.

Колеги ділилися своїми професійними секретами, досягненнями, успіхами, обмінювалися досвідом.

Як наголосив директор лісгоспу Василь Яценко, охорона життя і праці кожного працівника та недопущення виробничого травматизму – це одне з пріоритетних щоденних завдань для підприємства. Для цього постійно здійснюється комплекс усіх необхідних заходів та впроваджується позитивний досвід з охорони праці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x