Черкаські поліцейські отримали допомогу із Іспанії

Черкаські поліцейські отримали допомогу із Іспанії

Допомога — це те, чого потребуємо зараз усі ми. Особливо вона потрібна нашим безстрашним воїнам-захисникам, які нещадно та самовіддано б’ють ворога. Патрулюють міста та селища. Несуть службу на блокпостах та об’єктах критичної інфраструктури. Саме їм ми вдячні за спокійну та контрольовану ситуацію в регіоні.  

 

Про війну в Україні знає увесь світ. Ніхто не лишається осторонь. Небайдужими є волонтери з далекої Іспанії. Спільно з черкаськими колегами вони зібрали та передали бійцям Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Черкаській області необхідне тактичне спорядження.

 

 

Поліцейські отримали тепловізори, кровоспинні турнікети, лікарські засоби, тактичне взуття та інші речі необхідні для служби.

 

Окремо спецпризначенцям за їх роботу подякували діти, вони передали малюнки, цукерки та гарний настрій. А це і є найцінніше в роботі правоохоронця – вдячність за службу, особливо від малечі. Згадки про дитячі подарунки ще довго будуть зігрівати холодними ночами та ще сильніше надихатимуть на боротьбу з ворогом.

 

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x