Сільські голови Катеринопільщини радилися щодо мобілізації та виборів Президента

Сільські голови Катеринопільщини радилися щодо мобілізації та виборів Президента

Голова районної ради Василь Цьоменко та перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Вовкотруб обговорили з сільськими головам району найбільш актуальні та проблемні питання, що сьогодні турбують громаду Катеринопільщини.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

Піч час спілкування з очільниками територіальних громад було розглянуто ряд питання, зокрема: щодо оподаткування доходів отриманих у вигляді спадщини; про виконання районного бюджету; про створення у населених пунктах району загонів самооборони; про проведення загальних зборів громадян у населених пунктах району; про мобілізацію громадян; про підготовку до проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року. Спеціалісти відповідних структурних підрозділів надали необхідні рекомендації щодо цих питань.

Крім того, було проаналізовано соціально-економічну ситуацію в районі й наголошено, що одним з першочергових завдань сьогодні є безперебійне функціонування усіх районних служб та життєзабезпечення неселення Катеринопільщини. Тож сільським і селищним головам слід проявити активну життєву та громадянську позицію.

Підсумовуючи зібрання, звернули увагу всіх керівників на щоденний моніторинг власної діяльності у напрямку виконання, покладених на них службових обов’язків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x