Які особливості обслуговування клієнтів служби зайнятості у період воєнного стану (ІНФОГРАФІКА)

Які особливості обслуговування клієнтів служби зайнятості у період воєнного стану (ІНФОГРАФІКА)

У трьох інфографіках зібрана вся важлива інформація щодо реєстрації безробітних, їх обслуговування, а також виплати компенсацій роботодавцям у період воєнного стану.

 

Процедура реєстрації, перереєстрації безробітних

Усі клієнти мають змогу зареєструватися через портал або ж мобільний застосунок Дія. Вибір інших шляхів реєстрації залежить від того, чи перебуваєте ви на безпечній чи небезпечній території.

 

Обслуговування громадян

Якщо ви перебуваєте на небезпечній території, то можете підтримувати зв’язок дистанційно з кар’єрним радником. На безпечній території вам слід звернутися до найближчого центру зайнятості.

 

Компенсації витрат роботодавців на заробітну плату

Упродовж двох місяців з дня працевлаштування особи з числа вимушено переміщених осіб роботодавець може отримувати компенсацію у розмірі 6500 грн на місяць.

Реєстрація безробітного може припинятися у разі невідвідування (не підтвердження наміру перебування у статусі безробітного) без поважних причин центру зайнятості протягом 30 робочих днів з дати прийняття рішення про таке відвідування або з дати останнього підтвердження перебувати у статусі безробітного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x