У черкаському парку сталася пожежа

У черкаському парку сталася пожежа

Учора близько 16-ї години на території парку біля АЗС по вул. Дахнівська сталася пожежа. За словами охоронців, до її виникнення причетна компанія молодих людей, які проходили там у нетверезому стані. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

Для ліквідації пожежі на двох ділянках був задіяний підрозділ черкаського пожежного гарнізону управління ДСНС. На щастя, горіла лише трава та листя, дерева не постраждали.

– Подібні випадки у цьому парку траплялися вже двічі, – розповідає директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко. – Перший багато років тому, а другий – кілька тижнів. У таких ситуаціях важко зрозуміти, чи це необережність, чи підпал. У будь-якому випадку, треба пам\’ятати, що парки – це справжні перлини Черкас, улюблені місця відпочинку для родин, тому їх потрібно оберігати.

Адміністрація комунального підприємства звертається до жителів із проханням бути особливо обачними з вогнем під час перебування у парках, не розводити вогнища, не кидати недопалки у траву тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x