Черкаські багатоборці розпочали сезон змаганнями

Черкаські багатоборці розпочали сезон змаганнями

Понад півсотні спортсменів долучилися до Відкритого чемпіонату області з морського триборства та акватлону.

Про це «Нову Добу» поінформували на сайті «Черкаський спорт».

Відкрити чемпіонат області з морського триборства та акватлону став першим стартом для черкаських багатоборців у 2014 році. Поборотися за чемпіонське звання завітали найсильніші спортсмени з різних куточків Черкащини. Учасники визначали найкращого в чотирьох вікових групах.
«Це перші обласні змагання з цього виду спорту в цьому році. Вони проходять напередодні чемпіонату України, який відбудеться у Черкасах 20–23 березня», – говорить Сергій Каданцев, заслужений тренер України.

Загалом, до участі в спортивній першості долучилося понад півсотні спортсменів. Подвійне золото з триборства та акватлону виборола Єлизавета Хорошко.

«Ми дуже наполегливо готувалися до цієї першості, тому результат не міг бути не позитивним. Тепер готуємося вже до настпної масштабної першості – чемпіонату України», – ділиться Єлизавета Хорошко. 11-річна Ліза Антонюк перемогла в акватлоні та була другою в морському триборстві у своїй віковій групі. Серед найдосвідченіших спортсменів першість вибороли Анна Крецу, яка перемогла в обох видах. Також на п’єдестал першості зійшли Ігор Дерев’янко та Ігор Щибиволок.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x