УДПУ одержав перемогу на Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2016»

УДПУ одержав перемогу на Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2016»

Корисна модель «Великогабаритний сферичний дзеркальний космічний рефлектор»Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини визнана кращим винаходом Черкаської області на Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2016». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

УДПУ одержав перемогу на Всеукраїнському конкурсі «Винахід року – 2016»

На урочистій церемонії нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року – 2016», що проходила у столичному Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності, викладач Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доцент кафедри технологічної освіти Олег Мелентьєв одержав Диплом та Почесну нагороду. Олег Борисович очолив творчий колектив з розробки винаходу «Великогабаритний сферичний дзеркальний космічний рефлектор», на який у співавторстві із професорами Олександром Безлюдним, Андрієм Гедзиком, Олександром Коберником та Станіславом Ткачуком був отриманий патент № 100777.
За участь у всеукраїнському конкурсі та вагомий внесок університету в розвиток інноваційної діяльності в Україні директор «Укрпатенту» Полонська Н.А. висловила ректору УДПУ, професору Олександру Безлюдному подяку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x