Знайшла труп матері у погребі: у Смілі вбили жінку

Знайшла труп матері у погребі: у Смілі вбили жінку

Жінка померла від отриманих тілесних ушкоджень, які завдав їй співмешканець доньки. Чоловіка вже помістили під варту та повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідство триває. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Про те, що сталося у Смілі, поліцію повідомили 14 квітня близько сьомої години ранку. 26-річна смілянка в погребі знайшла труп своєї 47-річної матері. Жінка мала ножове поранення стегна, від чого померла.

 

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що незадовго до смерті потерпіла випивала разом із 37-річним співмешканцем доньки. Між ними виник конфлікт під час якого, чоловік взяв ножа та вдарив ним потерпілу у стегно. Згодом від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

 

Підозрюваного у вчиненні злочину затримали у процесуальному порядку, відповідно статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

 

За процесуального керівництва місцевої прокуратури зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 

За вчинене затриманому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x