Великодні паски передадуть із Черкас до Харкова

Великодні паски передадуть із Черкас до Харкова

Ще один гуманітарний вантаж готують у Черкасах для Харкова. Цього разу передадуть великодню здобу. Її для людей, які живуть під обстрілами, випекли в колективах дошкільних закладів. Силами 53-ох садочків приготували загалом три тисячі пасок. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

– Щиро дякую кожному, хто долучився до цієї доброї справи. Завдяки вам ми зможемо поділитись частинкою найсвітлішого свята із тими, кому зараз набагато важче, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Наша сила в єдності та в підтримці одне одного, тільки так ми вистоїмо. Україна переможе!

 

 

До кожної із пасок поклали листівки з побажаннями та словами підтримки.

 

Із перших тижнів війни в Черкасах продовжують збирати гуманітарні вантажі в «гарячі» точки України. Систематичну допомогу відправляли для жителів Харкова, Чернігова, Києва та в Суми.

 

 

– Дякую всій нашій команді за сумлінну працю та кожному, хто доклав зусиль й частинку своєї душі для створення великодніх пасок, – зазначає перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Чергова підтримка нашому місту-герою Харкову, міському голові Ігорю Терехову, всій його команді та всім жителям міста, яке зараз на передовій!

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x