У Черкасах, Смілі та Корсуні нині найбільша кількість переселенців у Черкаському районі

У Черкасах, Смілі та Корсуні нині найбільша кількість переселенців у Черкаському районі

Черкаський район продовжує приймати громадян, тимчасово переміщених із постраждалих від війни регіонів. У громадах району знайшли прихисток вже близько 45 тисяч громадян. Це переважно жінки, діти та люди поважного віку. Цифра змінюється щодня. Але всі люди під опікою. Про це повідомляє голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

 

«У кожній громаді створені центри допомоги переміщеним особам, в яких можна отримати інформацію щодо поселення, отримання гуманітарної допомоги, правила реєстрації та будь-яку необхідну інформацію», − зазначила Валерія Бандурко.

 

Серед міських громад, які прийняли найбільшу кількість переселенців, − Черкаси, Сміла та Корсунь-Шевченківський, серед сільських громад − Степанецька, Бобрицька та Ліплявська ТГ.

 

«Разом із головами громад щодня вирішуємо масу питань. Піклуємося про громадян, які постраждали від війни. Гуманітарна допомога, яка надходить до Черкаського району, передається до територіальних громад. У громадах її спрямовують для потреб переселенців», − прокоментувала очільниця РВА.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x