У селі Крутьки зібрали гуманітарну допомогу

У селі Крутьки зібрали гуманітарну допомогу

Збір та відправку до гарячих точок гуманітарної допомоги військовослужбовцям і переселенцям проводять майже щодня, зокрема і крутьківці, – про це повідомляють на офіційній сторінці Іркліївської територіальної громади у Фейсбук.

 

Люди приносять до сільського Будинку культури все, що мають вдома. Це й газові балони для буржуйок, і постільна білизна та матраци для переселенців, що живуть у Крутьках, консервації, овочі, предмети гігієни та багато іншого.

«Щойно дізналася, що збирають гуманітарну допомогу, то побігла, швиденько назбирала потроху всього, що було в погребі та й передала. У такий час треба бути пліч-о-пліч, бо хто, як не ми маємо допомагати потребуючим», – розповідає місцева жителька Ніна Павленко.

Організаторкою збору гуманітарної допомоги крутьківців є староста села Ольга Положай. Говорить, що всіх добрих справ і не перелічити, бо роблять не для слави та піару. «Після перемоги обов’язково опублікуємо прізвища й подякуємо кожному, особливо нашим захисникам, членам ТрО, членам загону самооборони та всім, хто прийняв переселенців. Пишаюся своїми односельчанами, справжні українці!» – ділиться планами на майбутнє жінка.

 

Фото зі сторінки Романа Личака у Фейсбук

Тетяна Пасічна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x