​​У Черкасах внутрішньо переміщеним особам надають послуги медичної реабілітації

​​У Черкасах внутрішньо переміщеним особам надають послуги медичної реабілітації

14 480 вимушених переселенців зареєстровані в Черкасах станом на 19 квітня. Із них – 3 997 дітей і 733 особи з інвалідністю. Такі дані наводить Гуманітарний центр ЧМР.

 

«Ми приймемо стільки переселенців, скільки буде потрібно, намагаючись забезпечити їм належні умови перебування, – говорить міський голова Анатолій Бондаренко. – Адже ми всі – одна родина, одна держава. І ми працюємо в тилу для нашої української перемоги».

 

Люди, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів бойових дій, у лікувально-профілактичних закладах Черкас можуть отримати медичні послуги (стаціонарно і амбулаторно), зокрема, медичну реабілітацію для відновлення здоров’я.

 

«Послуги медичної реабілітації надаються внутрішньо переміщеним особам у Черкаській реабілітаційно-оздоровчій поліклініці «Астра» і на базі Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки за двома адресами: Чорновола,1 та вул. 30-річчя Перемоги,20, – інформує директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Всеволод Кульчиковський. – Причому надають її незалежно від наявності у цих людей декларацій із сімейним лікарем та наявності направлень».

 

Адреси відділень реабілітації:

 

КНП «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»

 

відділення по вул. Чорновола,1 (приміщення Центру ПМСД №2); 6-й поверх, тел. 0472 312 232;

відділення по вул. 30-річчя Перемоги, 20, (приміщення Центру ПМСД №5), тел. 0472 319 740;

 

КНП «Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка “Астра” ЧМР: вул. Гоголя, 368, тел. 0472 311 610.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x