Астрологічний прогноз на травень 2017

Астрологічний прогноз на травень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

У травні Овнам рекомендується стримувати свої емоції і частіше вмикати логіку. Нагородою за врівноваженість і стриманість може стати успіх у справах, фінансові здобутки і навіть кар\’єрний ріст. На роботі постарайтеся максимально задіювати власну фантазію і бути якомога ініціативнішими. У нинішньому місяці приказка про те, що ініціатива не залишиться без покарання, діятиме з точністю до навпаки. Стосунки мають реальні шанси перейти на новий рівень.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 14 і 20 травня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 2, 9 та 17 травня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Якщо ви бажаєте змінити своє фінансове становище в кращу сторону, доведеться наполегливо попрацювати. Особливо відповідальний період очікується на початку місяця. Якщо вам запропонують вкласти гроші в спільну справу, не поспішайте відразу відмовлятися. Вірогідність того, що такий проект принесе вам непоганий прибуток, досить велика. Цього місяця на вас чекають важливі зустрічі з приємними людьми. Будьте якомога тактовнішими і доброзичливішими, якщо хочете знайти нових друзів.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 16 травня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 3 та 19 травня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Нинішній місяць стане справжнім подарунком долі для любителів заощаджувати та економити. За бажанням ви зможете отримати досить чималу суму, якщо обмежити кількість витрат на не такі вже й потрібні речі. Місяць буде насичений дрібними побутовими справами, які потребуватимуть негайного вирішення. Головне – робіть це без зайвого поспіху і не надто переймаючись результатом. Важливість ухвалених вами рішень у цих ситуаціях буде значно меншою, ніж це здаватиметься на перший погляд. У самотніх Близнюків з’явиться шанс, зустріти саме ту людину, про яку вони мріяли так довго. Щоб підвищити свої шанси, приділіть увагу зовнішності.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 9 і 15 травня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 1 і 19 травня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Представникам цього знаку рекомендується бути якомога пунктуальнішими й зібранішими. Завдяки властивій вам внутрішній дисципліні зробити це буде не надто складно. Результат приємно порадує, особливо в професійній галузі. У фінансових справах настає сезон затишшя. Великих надходжень не очікується, на щастя, витрат – також. У любовному плані, намагайтеся якомога менше критикувати партнера, щоб не почути у відповідь чітку характеристику ваших власних можливостей. Відпочинок на природі допоможе трохи відпочити від звичайної рутини, а може й знайти нового друга.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 10, 15 і 19 травня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 6, 8 і 13 травня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Як би вам не хотілося дотримуватися принципу розумного егоїзму і всього в житті досягати самостійно, травень змусить звернутися за допомогою до друзів. Поступившись власною гордістю, ви отримаєте не лише високі результати і короткі терміни виконання необхідної роботи, а й нових друзів та корисних знайомих. Успішно реалізований проект принесе не тільки приємне відчуття, але й гідну фінансову винагороду. Зірки рекомендують відвідати далеких родичів. Леви-одинаки в результаті цієї поїздки мають реальні шанси нарешті позбутися своєї самотності.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 4, 15 і 20 травня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 2, 9 та 18 травня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Місяць принесе з собою безліч турбот. Деякі з них будуть надзвичайно приємні, інші – не дуже. Зірки категорично не рекомендують вам розпорошувати зусилля, хапаючись за все й відразу. Спробуйте визначити найголовніше і найцікавіше для вас і займатися насамперед ним. Цілком імовірно значне фінансове вливання з боку, від якого ви такого не очікували. Цілком можливо, що йдеться про захоплення, яке ви ніколи не вважали серйозним. Удома виникне відчуття, що вас нарешті оцінили належним чином і зрозуміли. Намагайтеся віддячити близьким таким же розумінням їхніх потреб.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 9 і 15 травня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 1 і 19 травня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Якщо ви давно хотіли змінити професію або місце роботи, настав час зробити кроки в цьому напрямку. Дійте рішуче, а зорі нададуть вам всіляку підтримку і підкинуть чимало шансів на успіх. Що кардинальнішими будуть зміни, то кращий результат. Щоправда такі дії можуть зменшити щомісячні фінансові надходження, але протягом кількох місяців ситуація різко зміниться на краще. А от з розвагами й активним відпочинком доведеться поки почекати. Краще віддавайте перевагу прогулянкам на природі з рідними і близькими. Крім усього, це дозволить покращити стосунки з ними і надасть вам нового натхнення.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 16 травня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 3 і 19 травня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Цього місяця зорі підготували для вас чимало приємних сюрпризів, так що будьте готові до довгоочікуваного переїзду або глобальних покупок, які ви з легкістю зможете профінансувати. Робота порадує стабільністю і однотипністю завдань. Постарайтеся не давати грошей у борг. Через це ви можете втратити гарного друга. Особисте життя порадує гармонією і повним взаєморозумінням. Самотні представники цього знаку можуть зустріти давню любов, яка обернеться новим романом. Якщо хочете, щоб усе не завершилося так, як минулого разу, доведеться змінити деякі звички.
Особливо сприятливі дні: 4, 9 і 19 травня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 6 і 14 травня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Місяць буде сповнений найрізноманітніших подій. Постійна зміна ситуацій, калейдоскоп облич зрештою викличуть відчуття втоми. Щоб позбутися зайвого нервового напруження, спробуйте відпочити в місцях великого скупчення людей. Це може здатися дивним, але не тому, хто пам’ятає давню приказку про те, що подібне лікується подібним. Самотнім Стрільцям краще утриматися від нових знайомств і більше уваги приділити вже наявним варіантам. Також не завадить поспілкуватися з рідними. Цілком можливо, що дехто з них потребуватиме вашої допомоги й підтримки.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 3, 7 і 17 травня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5 і 12 травня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Зорі рекомендують Козерогам взяти курс на нові звершення. Живіть сьогоднішнім днем та плануйте майбутнє, не переживаючи про втрачені можливості, зможете досягти нових професійних вершин. Особливо сприятливим буде травень стане для тих, хто зайнятий інтелектуальною працею. Свіжі ідеї та новаторські підходи стануть вашими неодмінними супутниками. Можете сміливо розраховувати на несподівані грошові надходження. Найімовірніше, вам повернуть борг або заплатять за роботу, яку ви давно зробили. Сфера особистого життя заграє новими фарбами. Козероги нарешті зможуть завоювати увагу особи, яка давно стала предметом їхніх романтичних мрій.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 13 і 18 травня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1 і 16 травня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

У травні Водолії відчують себе справжніми господарями життя. Усе, за що ви не візьметеся, буде зроблено ідеально, щоправда лише в тому випадку, якщо ваші наміри будуть добрими. Особливо сприятливим травень буде для Водоліїв, зайнятих у соціальній сфері. Самотні представники цього знаку можуть почати нові стосунки. Найімовірніше, вас із майбутнім обранцем чи обраницею познайомить один зі спільних друзів, отже, не варто відмовлятися від запрошень на вечірки. Якщо буде можливість, завітайте на вихідні на природу. Прогулянки допоможуть вам привести в порядок думки і нерви.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 11, 16 і 18 травня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 6 та 14 травня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Риби зможуть перепочити. Зорі подбають про те, щоб ваші бажання реалізовувалися немов за помахом чарівної палички. Але цей подарунок долі стосується лише тих представників цього знаку, які встигли добре попрацювати в минулому місяці. Травень принесе заслужене визнання тим, хто давно захоплюється творчістю. Цілком можливо, що це хобі навіть почне приносити стабільний дохід. Ваша друга половинка постарається внести свіжу ноту в стосунки. Навіть якщо вам не всі ідеї сподобаються, поставтеся до цієї ініціативи з належною вдячністю.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4 і 8 травня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 11, 13 і 18 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x