В обласному центрі медичні працівники, які переїхали в місто, влаштовуються на роботу

В обласному центрі медичні працівники, які переїхали в місто, влаштовуються на роботу

У Черкасах уже 18 медичних працівників, які приїхали до міста із територій, де ведуться бойові дії, працевлаштувалися. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Всеволод Кульчиковський, йдеться на сайті міської ради.

 

− Разом із тим, далеко не всі переселенці підписують договори з сімейними лікарями, − це роблять тільки ті, хто вирішив надовго залишитися в Черкасах. Частина ж тих, хто прямує через місто транзитом, так само безперешкодно отримують необхідну допомогу у профільних фахівців, − говорить директор департаменту.

 

Водночас, пацієнт медичного закладу в Черкасах, переселенець із, скажімо, Харківщини чи Сум на прийомі у кабінеті лікаря може зустріти і когось із своїх земляків – адже за два місяці від початку повномасштабного вторгнення росії у Черкасах працевлаштовано вже 18 медичних працівників, які виїхали із зони бойових дій. Це – середній і молодший медперсонал та лікарі, є й один інтерн.

Попри всі виклики часу воєнного стану, Черкаси жодного дня не відчували «кадрового голоду» в медицині − попри те, що частина лікарів вирушила на військову службу, а в рядах тероборони є навіть представник керівної ланки черкаської медицини.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x