Городищенські обранці затвердили районні програми

Городищенські обранці затвердили районні програми

28 квітня 2017 року заступник голови ради Микола Панчишин провів чотирнадцяту сесію Городищенської районної ради VII скликання. Перед початком роботи до депутатів звернувся голова депутатської групи районної ради «Законність та справедливість» Сергій Ковела з питання щодо ринку землі.

Потім сесія визнала повноваження новообраного депутата районної ради за виборчим списком Городищенської районної в Черкаській області організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Анатолія Лисенка та заслухала інформацію першого заступника керівника Смілянської місцевої прокуратури Дмитра Пидорича щодо діяльності на території Городищенського району. Про це \”Нова Доба\” дізналася з сайту Черкаської обласної ради.

У подальшому депутати затвердили районні програми щодо забезпечення контрольованого лікування хворих на туберкульоз на амбулаторному етапі на 2017 рік; з охорони і підвищення родючості ґрунтів Городищенського району «Родючість 2017-2020» та внесли зміни до районних програм з пільгового перевезення громадян автомобільним транспортом загального користування на 2016 рік, продовженої на 2017 рік; підтримки органів виконавчої влади Городищенського району на 2017 рік; «Призовна дільниця» на 2016-2019 роки; підтримки діяльності Городищенського відділення Національної поліції України на 2016-2017 роки.

На пленарному засіданні заслухано інформації про хід виконання районних програм «Молодій родині Городищини – доступне житло» на 2013-2017 роки та підтримки функціонування Центру надання адміністративних послуг у Городищенському районі на 2015-2017 роки; внесено зміни до районного бюджету на 2017 рік, затверджено у новій редакції статут комунальної організації «Редакція Городищенського районного радіомовлення «Голос Городищини» та склад редакційної ради, передавальний акт комунального підприємства «Редакція районної газети «Вісник Городищини».

Згідно порядку денного сесії депутати затвердили технічну документацію нормативної грошової оцінки земельних ділянок головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в адміністративних межах Мліївської та Старосільської сільських рад (за межами населеного пункту).

За результатами конкурсного добору рішенням сесії призначено директора комунального закладу «Районний музей імені С.С. Гулака-Артемовського Городищенської районної ради» Аллу Сухорученко.

При розгляді питань комунальної власності депутати прийняли до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району майно з балансу комунального закладу «Черкаський обласний онкологічний диспансер» Черкаської обласної ради, надали згоду на передачу в оренду частини приміщення управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації для розміщення громадської приймальні з надання допомоги та підтримки учасників АТО.

На завершення роботи пленарного засідання депутати підтримали звернення Городищенської районної ради до Черкаської обласної ради щодо створення на базі Звенигородської центральної лікарні госпітального округу та звернення Городищенської районної ради до Прем’єр Міністра України та голови Черкаської обласної державної адміністрації щодо виплати заборгованості із заробітної плати працівникам Городищенського РЕМу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x