У Черкасах відновлюють роботу 7 дитячих садків

У Черкасах відновлюють роботу 7 дитячих садків

Із понеділка в Черкасах відновлять роботу 7 садочків, у яких працюватимуть від 2 до 6 груп. Функціонуватимуть вони з 8.00 до 14.00, у цей час дітки отримуватимуть 2-х разове харчування (сніданок і обід).

Дошкільні заклади відкриють у різних мікрорайонах міста. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

 

− Ці садочки прийматимуть дітей, батьки яких працюють на об’єктах критичних інфраструктур (медики, військові формування та ін.).

Наразі відкриваємо їх для дітей лише 4−5 року життя, тобто − для старших груп. У садочках, які розпочнуть свою роботу, прийматимуть дітей і з інших дошкільних закладів, які знаходяться поряд. Батьки ж зі свого боку мають надати підтвердження того, що вони працюють (тобто довідку з робочого місця), − пояснив міський голова. − Разом із тим, усі батьки будуть ознайомлені із умовами, які зможе забезпечити садочок на сьогодні. Із кожним буде укладена угода про відвідування дитиною дошкільного закладу. Додам, що при визначенні садочків, які працюватимуть, насамперед, враховували наявність укриття на випадок оголошення тривоги. Наразі в кожному із закладів, які працюватимуть, розробляється чіткий алгоритм дій у разі оголошення тривоги.

 

За кожною віковою групою будуть закріплені інші працівники садочку для того, аби допомогти дитині спуститись в укриття.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x