Шполяни збували наркотики по всій області

Шполяни збували наркотики по всій області

Четверо шполян збували наркотичні засоби по всій території Черкаської області. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.

Викрили діяльність злочинної групи правоохоронці Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Як встановили правоохоронці, шполяни, віком від 32 до 49 років, збували наркотичні засоби та психотропні речовини в місті Шпола, та на території Черкаської області.

Під час санкціонованих обшуків із залученням поліцейських кінологів у правопорушників вилучили наркотичні засоби, вартість яких за ціною чорного ринку становить близько 1 мільйона 200 тисяч гривень.

Також поліцейські вилучили 43 785 гривень та 1100 доларів США отримані фігурантами злочинним шляхом, набої та гранати, банківські картки та інші речові докази.

Наразі четверо осіб затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України й перебувають під вартою. Їм вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1, ч. 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x