Черкаси попрощалися із двома захисниками

Черкаси попрощалися із двома захисниками

У п’ятницю, 29 квітня, на площі Слави в Черкасах попрощалися із двома захисниками, які загинули в російсько-українській війні, – Павлом Собком та Станіславом Руденком.

Аби вшанувати пам’ять військових, які віддали життя за Україну та всіх українців, на майдані зібралися сотні людей. Рідні, побратими, колеги та навіть ті, хто не знав їх особисто.

 

Павло Собко загинув під час ворожих обстрілів у Попасній Луганської області. Працював заступником директора нашого комунального підприємства «Міськсвітло». 24 лютого 2022 року вступив до лав територіальної оборони, пізніше як доброволець відправився на передову.

Упродовж останніх восьми років разом із однодумцями «Волонтери Черкащини. Група Койоти» об’їздив лінію фронту, постачав спорядження та гуманітарні вантажі військовослужбовцям. Разом із тим, допомагав вихованцям дитячих будинків та дітям із інвалідністю. У нього залишилися дружина та двоє діток.

 

49-річний Станіслав Руденко із Черкас захищав Україну в складі 72-ої бригади. Чоловік мав досвід участі в антитерористичній операції на східних кордонах, із 2018 року проходив військову службу за контрактом. 24 лютого 2022 року був мобілізований до однієї із частин та став на захист рідної України. Загинув 11 березня під час бою біля населеного пункту Мощун, що в Бучанському районі Київської області. Без батька лишилося двоє дітей, дружина – без чоловіка.

 

 

Щирі співчуття рідним!

 

 

За інформацією Черкаської міської ради

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x