У селі на Монастирищині підлітка побили і пограбували

У селі на Монастирищині підлітка побили і пограбували

Двоє жителів Монастирищенського району під погрозо застосування насильства до неповнолітнього заволоділи його телефоном та тисячею гривень. Зловмисників затримали, їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 187 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. 17-річний мешканець району повідомив, що вночі в селі на автобусній зупинці до нього підійшли невідомі, які попросили цигарку. Хлопець пригостив їх та пішов далі. Але через кілька хвилин вони наздогнали його: почали бити і погрозами примусили віддати свій мобільний телефон та тисячу гривень.

Уже через декілька годин, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили осіб, які скоїли напад. Ними виявилися мешканці Монастирищенського району віком 19 та 22 роки.

Зловмисників затримано, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x