Літня жінка загубилася в Черкасах через проблеми із пам’яттю

Літня жінка загубилася в Черкасах через проблеми із пам’яттю

«Зникла жінка. Зріст 150-160 см, волосся світле, худорлявої статури. Одягнута : рожева шапка, куртка зеленого кольору, лосини темні, білі кросівки. При собі може закордонний паспорт та пенсійну картку. Фото жінки відсутнє». Таке орієнтування про зникнення людини вчора о 16:14 отримали патрульні міста Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Заявниця розповіла, що втратила зв\’язок зі своєю 85-річною мамою після того, як на 4 години залишила її в селі Червона Слобода.

Вони разом були на дачі, потім донька поїхала у справах до міста, а коли повернулась, пенсіонерки вже не було. Останньою її бачила чергова кооперативу, яка повідомила, що схожа за описом бабуся сіла в маршрутний автобус і вирушила в бік Черкас.

Близько 17-ї години літню жінку патрульні виявили в мікрорайоні «Хімселище» та почали з нею спілкуватись. Через розгублений стан пенсіонерка не змогла відповісти на жодне із поставлених запитань. Тоді бабусю посадили в службовий автомобіль і відвезли до доньки, яка вже чекала на вартових порядку біля центрального стадіону.

Черкащанка була вдячна за виявлене піклування про маму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x