Актори та учасники знімальної групи фільму «Черкаси» поповнили ряди захисників України

Актори та учасники знімальної групи фільму «Черкаси» поповнили ряди захисників України

Про це повідомляє творча команда фільму. Не легко впізнати на фото в бороданеві, вдягнутому в «піксель» воїна ЗСУ «кіношного» командира тральщика «Черкаси» Романа Семисала (прототипа Юрія Федаша).

 

 

Варто зазначити, що ще навесні 2014 року Семисал став режисером та виконавцем головної ролі у виставі «Рядовий Шевченко» і був включений до Всеукраїнського списку «Культурне обличчя року», а вже влітку того ж, 2014 року вирушив добровольцем у «зону АТО», як тоді називався театр бойових дій на Сході. Так що для Романа Семисала цей похід проти росіян та їхніх посіпак – вже другий.

Окрім нього, нині служать й інші актори та члени творчої групи фільму: Женя Авдеєнко, Михайло Воскобойник, Олесь Каціон, Руслан Коваль, Олег Щербина і Денис Бородін, а ще − механік камери Дмитро Золотарьов і монтажер режисерської версії фільму Віктор Онисько боронять нашу землю зі зброєю в руках.

Допомагають армії волонтери з команди фільму: актори Дмитро Сова та Євген Ламах, художниця з гриму Марія Пілунська і асистентка з гриму Катерина Моісеєнко, художниця по костюмах Дарія Кочнєва та асистентка Ірина Ракитянська.

Символічно, що в  український широкий прокат кінопрокатна версія стрічки «Черкаси» вийшла 27 лютого 2020 року, а рівно через два роки, фактично у ці ж дні герої кіноекрану стали справжніми героями, які стали на захист своєї країни…

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x