На Черкащині викрито склад горілки-фальсифікату на понад 10 млн гривень

На Черкащині викрито склад горілки-фальсифікату на понад 10 млн гривень

Працівники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області спільно з громадськими активістами затримали групу осіб, яка займалася незаконним перевезенням та розповсюдженням фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції на території Черкаської області. За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників міліції надійшла оперативна інформація про те, що невідомі громадяни налагодили на території області поставки та продаж фальсифікованої горілчаної продукції з підробними марками акцизного збору.

Правоохоронці затримали 5 вантажних автомобілів з напівпричепами, які перевозили близько 100 тисяч пляшок фальсифікованої горілки з етикетками відомих місцевих виробників. Ще близько 200 тисяч пляшок було виявлено на території складських приміщень, які зловмисники використовували для зберігання свого товару.

Наразі слідчими органів внутрішніх справ проводиться розслідування по кримінальному провадженню відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статті 204 Кримінального кодексу України. З виявленої лікеро-горілчаної продукції відібрано зразки та направлено їх на експертизу.

В межах розслідування кримінального провадження створено слідчо-оперативну групу, вживаються заходи щодо встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності зазначених та інших осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x