За вбивство засудили на 15 років позбавлення волі уманчанина

За вбивство засудили на 15 років позбавлення волі уманчанина

За підтримання публічного обвинувачення Уманською окружною прокуратурою суд оголосив обвинувальний вирок 33-річному чоловіку за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, розбійного нападу, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи та з проникненням в житло (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 187 КК України).

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні 2018 року 33-річний чоловік за попередньою змовою з іншим чоловіком, кримінальне провадження відносно якого закрите у зв’язку з його смертю, в одному із сіл Уманського (колишнього Христинівського) району, з метою заволодіння грошовими коштами та цінностями потерпілого, нанесли тілесні ушкодження останньому. Із метою отримання інформації про знаходження грошових коштів зв’язали його за допомогою електричного кабелю, після чого, заклеївши рот липкою стрічкою «скотчем», продовжували наносили тілесні ушкодження. Також душили потерпілого шляхом стиснення шиї. У результаті потерпілий помер, а зловмисники заволоділи коштами у сумі 6100 грн.

Вироком Уманського міськрайонного суду від 04.05.2022 обвинуваченого визнано винним та засуджено до покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

За інформацією пресслужби Черкаської обласної прокуратури

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x