Житель Чорнобаївщини незаконно зберігав зброю часів Другої світової

Житель Чорнобаївщини незаконно зберігав зброю часів Другої світової

Раніше судимий 60-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району незаконно зберігав зброю. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції від жителя одного із сіл району надійшла інформація про чоловіка, який стріляє з гвинтівки на місцевому полі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Підозрюваного зі зброєю правоохоронці застали на місці події. Ним виявився раніше судимий 60-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району. У чоловіка виявили та вилучили гвинтівку часів Другої світової війни та 2 набої до неї. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів.

З його слів стало відомо, що зброю та патрони він знайшов у полі. Згідно проведеної балістичної експертизи вилучена зброя виявилася вогнепальною та придатною до стрільби.

За вказаним фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x