Для тих, хто планує складати мультипредметний тест, відкриють «гарячу лінію»

Для тих, хто планує складати мультипредметний тест, відкриють «гарячу лінію»

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив телефони «гарячої лінії» для вступників, які планують брати участь у національному мультипредметному тесті ЗНО.

 

Так, за поданими телефонами учасники ЗНО, які створили реєстраційні картки, але не отримали даних для входу на свою Інформаційну сторінку, протягом 12–19 травня зможуть дізнатись необхідну інформацію.

 

Телефони «гарячої лінії»:

  • (095) 523-46-47;

  • (066) 680-55-28;

  • (068) 146-02-21;

  • (068) 142-05-95.

 

В УЦОЯО наголосили, що оператори «гарячої лінії» володітимуть інформацією тільки щодо логінів і паролів для входу на Інформаційну сторінку.

«Якщо ж у вас є інші запитання, наприклад,  щодо реєстрації на НМТ, особливостей його складання тощо, ви можете зателефонувати до Українського ((095) 903-95-10) або до регіональних центрів оцінювання якості освіти», – підкреслили в УЦОЯО.

Також в Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали, що отриманий логін та пароль слід обов’язково зберегти, щоб без проблем мати доступ до особистої Інформаційної сторінки.

«Саме тут у другій половині травня ви маєте обов’язково підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні  перебуватимете в липні; а напередодні тестування звідси дізнаєтеся про дату, час і місце проходження випробування, зможете самостійно сформувати запрошення-перепустку, а в серпні отримати свої результати», – зазначили в УЦОЯО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x