Минулої доби черкаські поліцейські задокументували три факти незаконного вилову риби

Минулої доби черкаські поліцейські задокументували три факти незаконного вилову риби

Попри нерестові заборони рибалки-порушники продовжують здійснювати незаконний вилов біоресурсів. Так минулої доби на водних об’єктах Черкаського та Уманського районів, виявили три факти незаконного лову риби.  За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 249 Кримінального кодексу України. Повідомляють про це у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

На Черкащині поліцейські, екологи та інспектори рибоохоронного патруля продовжують виявляти порушників нерестових заборон.

 

Відтак, в адміністративних межах Черкаського району у селах Леськи та Велика Яблунівка правоохоронці затримали рибалок-порушників, які за допомогою заборонених знарядь лову − мисинових сіток в одному випадку та саморобного пристрою для вилову риби «Павук» в іншому випадку здійснювали незаконний вилов риби.

 

Ще одного порушника з саморобним пристроєм лову «Ятір» виявили на Уманщині.

 

Поліцейські задокументували факти правопорушень, вилучили виловлену рибу та знаряддя лову.

 

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейські нагадують, що за порушення нерестової заборони Законом передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x