На Кам’янщині викрили чергову «кремлівську шанувальницю»

На Кам’янщині викрили чергову «кремлівську шанувальницю»

На Черкащині СБУ продовжує викривати ворожих інтернет-агентів. Черговою «кремлівською шанувальницею» виявилася жителька Кам’янської ТГ, інформують у пресслужбі УСБУ в Черкаській області.

 

Жінка поширювала пропагандистські матеріали, в яких відкрито підтримувала військову агресією рф проти України та злочинні дії окупантів.

У своїх публікаціях вона захоплювалася «подвигами» загарбників та виправдовувала їх злочинні дії. Зокрема, стверджувала, що російські військові нібито звільняють Україну від «нациків» та «бандерівців».

 

Також жінка робила репости з російських пропагандистських сайтів і поширювала через соцмережі, зокрема заборонені в Україні «Однокласники».

Слідчі СБУ повідомили зловмисниці про підозру за ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

 

Заходи з викриття пропагандистки здійснювали співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x