До кінця травня в Черкасах планують ліквідувати порив на каналізаційному колекторі

До кінця травня в Черкасах планують ліквідувати порив на каналізаційному колекторі

У Черкасах тривають роботи із ліквідації пориву на каналізаційному колекторі, що стався на вул. Гоголя 12 травня. Про це розповів директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков, повідомляють у пресслужбі міської ради.

 

«Наразі на колекторі працюють аварійні бригади КП «Черкасиводоканал». Уже поставлені заглушки для від глушення аварійної ділянки, опущено насос для перекачування стоків, прокладено тимчасову обвідну лінію. Щойно ми отримаємо необхідні труби, будемо приступати до розкопок. Ці труби будемо вставляти у старий залізобетонний колектор на ділянці 30 м. Ремонтні роботи плануємо завершити до кінця травня», − зазначає керівник комунального підприємства.

Самопливний залізобетонний колектор у Черкасах експлуатується вже понад 40 років. На ділянці, на якій стався порив, відбулося його критичне зношення.

 

«Ситуація під контролем. Нині водовідведення у місті відбувається в штатному режимі. Жителі міста не повинні відчувати ніяких незручностей», − запевняє міський голова Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина

Прийшов новий бездарний керівник на “Водоканал”, почплись вже проблеми на підприємстві

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x