На Корсунщині небайдужі допомогли спіймати грабіжника

На Корсунщині небайдужі допомогли спіймати грабіжника

Погрожуючи ножем, нападник заволодів відібрав тисчу гривень у продавчині одного з магазинів Корсунь-Шевченківського району. Затримати грабіжника допомогли небайдужі перехожі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. Невідома особа, погрожуючи ножем у магазині, заволоділа коштами в сумі одна тисяча гривень. Продавчині вдалося вибігти з магазину та покликати на допомогу. До приїзду поліції зловмисника затримали перехожі, які стали свідками нападу.

Як з’ясувалося, зловмисник причетний до ще одного кримінального правопорушення. За день до розбійного нападу він пограбував місцеву жительку, заволодівши її мобільним телефоном.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) та частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На даний час йому обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. За скоєне він може отримати до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x