На Золотоніщині жителі допомогли поліції затримати ймовірних розповсюджувачів наркотиків

На Золотоніщині жителі допомогли поліції затримати ймовірних розповсюджувачів наркотиків

Люди помітили підозрілих чоловіків, які пересувались автомобілем і, ймовірно, розповсюджували наркотики. Про це золотонісці повідомили до поліції. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

17 травня поліцейський офіцер громади отримав інформацію від жителів Золотоноші про те, що водій та пасажир авто Suzuki своєю поведінкою викликали у місцевих певні підозри. Небайдужі громадяни одразу передали орієнтування правоохоронцям. Вказаний транспортний засіб поліцейські зупинили на виїзді з міста, та перевірили.

 

Під час поверхневого огляду у пасажира виявили шість фольгових згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Слідчо-оперативна група Золотоніського районного відділу поліції вилучила речові докази та направила їх на експертні дослідження.

 

 

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

Слідство триває.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x