Черкащанка вирішила конфлікт із чоловіком за допомогою ножа

Черкащанка вирішила конфлікт із чоловіком за допомогою ножа

Між чоловіком та жінкою під час спільного вживання алкоголю виник конфлікт, під час якого якого жінка завдала чоловікові ножем. Потерпілого направлено до лікарні, а підозрюваній обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в під’їзді однієї із багатоповерхівок міста знайдено чоловіка з ножовими ранами грудної клітки. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські на місці події встановили, що потерпілим виявився 64-річний черкащанин, житель цього ж будинку. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, він розповів, що під час розпиття алкогольних напоїв з цивільною дружиною між ними виник конфлікт, під час якого жінка схопила ножа та вдарила ним чоловіка. 59-річну підозрювану затримали за місцем проживання.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x