Житель Драбова загинув у боях за Україну

Житель Драбова загинув у боях за Україну

8 травня 2022 року жорстока війна обірвала життя Костянтина Костянтиновича Недоступа. Йому було лише 21. Про це повідомила селищна голова Драбова Світлана Орел.

 

Костянтин народився і виріс в селищі Драбів, закінчив Драбівську школу, потім навчався у Черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій.

Після закінчення навчання підписав контракт із Збройними Силами України і не роздумуючи пішов захищати рідну Україну на схід в зону АТО, де проходив службу в штурмовому батальйоні «Айдар».

Із початком збройної агресії росії на території України Костянтин продовжив службу у закріпленій військовій частині навідником штурмового відділення взводу штурмової роти.

І до останнього подиху боронив нашу Україну.

“Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про Костянтина стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають! Вони вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…” – написала Світлана Орел у своєму фейсбуці.

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x