Водій черкаського підприємства продавав амфетамін і зберігав боєприпаси

Водій черкаського підприємства продавав амфетамін і зберігав боєприпаси

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу жителем Черкащини наркотичних засобів та зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Керівництво відкрите за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

У середу, 3 травня, Черкаською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Черкаській області затримано чоловіка, який систематично на території міста Черкаси займався збутом психотропної речовини – амфетаміну. Ним виявився місцевий житель, 1989 р. н., який працює водієм одного із найбільших підприємств міста.

У ході обшуку, проведеного за місцем проживання останнього та в підвальних приміщеннях, правоохоронці виявили та вилучили амфетамін у великих розмірах, засоби для його розфасовування, канабіс, боєприпаси різного калібру, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

Прокуратурою погоджено повідомлення про підозру зловмиснику, вирішується питання щодо обрання останньому запобіжного заходу у виді взяття його під варту.

Довідково: санкція найтяжчого зі злочинів передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x