Черкаським бригадам екстреної медичної допомоги передали 20 автівок (ФОТО)

Черкаським бригадам екстреної медичної допомоги передали 20 автівок (ФОТО)

Урочистий захід відбувся сьогодні за участі голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, заступника голови Черкаської обласної ради Володимира Доманського та депутатів Черкаської обласної ради. Із нагоди прийдешнього Дня екстреної медичної допомоги Ігор Табурець та Володимир Доманський вручили відзнаки працівникам Центру за сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм у наданні медичної допомоги, зокрема пораненим і травмованим унаслідок російської збройної агресії проти України. Про це повідомляють у пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Ключі від новеньких автомобілів Ігор Табурець та Володимир Доманський вручили особисто представникам підрозділів Центру. Сім автомобілів залишаться у Черкасах, інші вже сьогодні поїдуть у райони. Зокрема, по одній автівці отримали медики Золотоноші, Чорнобаю, Звенигородки, Тального, Шполи, Христинівки, Жашкова, Городища і Відділу реагування на надзвичайні ситуації та виїзної консультативної допомоги. По два автомобілі отримали бригади екстренки Сміли та Умані.

 

 

«Швидкі» типу «С» на базі Fiat Ducato мають усе необхідне медичне устаткування й готові одразу стати до роботи. Їх закупили за бюджетні кошти відповідно до програми Уряду щодо розвитку роботи екстреної медичної допомоги.

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x