Міський голова зустрівся із черкаськими випускниками

Міський голова зустрівся із черкаськими випускниками

Із нагоди останнього дзвоника, який цього року припадає на 27 травня, міський голова Анатолій Бондаренко провів зустріч із учнями 11 класів. У 2022 році в Черкасах навчання в школах закінчується для понад 1 500 дітей, 63 із них – внутрішньо переміщені особи. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

 

– Цей випускний ми зустрічаємо у реаліях війни росії проти нашої України. Ми вже інші. Молодь за цей час подорослішала не на дні, а на роки. І ми, батьки, переживаємо за вас. Сьогодні перед нашими випускниками нелегка дорога. Вона вже зовсім інша: зараз вам треба визначитися, де навчатися, як жити і водночас нам треба максимально зосереджуватися на перемозі, – говорить Анатолій Бондаренко. – Сподіваюся, що ви, дорогі випускники, пов’яжете свої долі з Україною. Саме за її процвітання, єдність та незалежність віддають свої життя нині кращі сини й доньки нашої держави. Здоров’я та гарної долі в житті, а нашій країні – миру й процвітання.

 

Розпочалася зустріч із того, що Анатолій Бондаренко відзначив директорів шкіл, які об’єднали навколо себе однодумців й від перших днів повномасштабного вторгнення взялися допомагати переселенцям із найбільш постраждалих від бойових дій міст та захисникам.

 

 

Медалі «За сумлінну працю» отримали Дмитро Бунякін (директор 17-ої школи), Галина Титаренко (ЗОШ №26), Віталій Мельник (ЗОШ №2), Ірина Овчаренко (ЗОШ № 32), Василь Хилько (ЗОШ №10), Ольга Кочмар (ЗОШ №25), Оксана Коваленко (ЗОШ №33), Наталія Бахарєва (ЗОШ №18), Василь  Грищенко (ЗОШ №18).

 

Подяками міського голови відзначили директора 30-ої школи Миколу Базилевського, 28-ої школи Тетяну Скорик, 27-ої школи Лесю Пасічник, 9 гімназії – Ірину Топчій, 7-ої школи Юрія Середу, 5 школи Олену Саєнко, 15-ої школи Анатолія Жгира та 6-ої школи Андрія Горая.

 

 

Далі випускники мали змогу поспілкуватися з міським головою, вони запитували в секрети успіху та цікавилися його шкільним життям.

 

– Школа це найкращі роки. Вас оточують друзі, батьки, ви живете і вчитеся в рідному вам місті, – говорить він. – Вчитись гарно треба, мати гарну поведінку, вступати до вищих навчальних закладів, не прогулювати пари. У цьому всьому і є секрети успіху. А ще – бути людиною, мати внутрішній стержень та бути завжди чесними, перш за все, перед самим собою. Наполегливість та старання обов’язково призведуть до омріяних результатів.

 

 

Під час заходу учні записували всі свої мрії на паперових літачках, а наприкінці – запустили їх в небо із вірою в те, що вони обов’язково здійсняться.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x