Ветерани Черкаського футболу провели чемпіонат області

Ветерани Черкаського футболу провели чемпіонат області

Вирішальні матчі чемпіонату Черкаської області з футзалу серед ветеранів категорій 40+ та 50+ проходять сьогодні у ПС \”Будівельник\”. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

звіт про перебіг матчів \”50+\”
«Нива» (Маньківський район) – «Хімік» (Черкаси) 2 : 3 (0 : 1)
Не поступлива \”Нива\” чинила гідний опір титулованій черкаській команді, проте клас \”Хіміка\” дався взнаки. У першому таймі гра проходила під диктовку \”хіміків\”, які контролювали м’яч та не спішно розгортали свої атаки. Втім, забивши гол, черкаські футболісти зменшили темп й свідомо віддали суперникові ініціативу. Гравці \”Ниви\” з усіх сил намагалися відігратися й на старті другого періоду зуміли це зробити – 1 : 1. Цей гол змусив понервувати гравців \”Хіміка\”, які врешті-решт знову збільшили темп і помчали вперед. У підсумку до кінця тайму черкаська команда забила ще два м’ячі – 3 : 1 за менш ніж дві хвилини до кінця матчу й шансів на успіх у маньківчан було мінімум. Втім команда доклала максимум зусиль аби відігратися й один гол \”Нива\” відіграла, але на більше часу не вистачило. У підсумку 3 : 2, \”Хімік\” у фіналі.

«Вікторія» (Черкаси) – «Ветеран» (Христинівка) 5 : 1 (2 : 1)
\”Ветеран\” з Христинівки не зміг на рівних зіграти з чинним чемпіоном області, \”Вікторією\”. Черкаський клуб провів впевнений поєдинок, забивши п’ять м’ячів у ворота суперника. І якщо в першому таймі христинівчани дещо опералися, відквитавши один м’яч, то в другому \”Вікторія\” довела поєдинок до логічної перемоги. 4 : 1, у фіналі на вболівальників чекає черкаське дербі. А команди з районів вже здобули бронзові нагороди.

Голи: Тищенко (2), Романченко, Котолуп, Петренко.

звіт про перебіг матчів \”40+\”
11.20 «Зоря» (Умань) – «Ветеран» (Чорнобай) 2 : 4 (1 : 1)
Більшу частину ігрового часу футболісти \”Зорі\” володіли ініціативою, проте сил на весь час в уманчан не вистачило. Гравці чорнобаївської команди проявили характер та більшу витримку й, з рештою, вирвали перемогу в суперника. У першому таймі футболісти \”Зорі\” володіли ініціативою, проте \”Ветеран\” піймав суперника на контратаці й повів у рахунку. До кінця тайму \”Зоря\” повернула собі впевененість, зрівнявши рахунок. На початку другого тайму \”Зоря\” вийшла вперед, але не на довго. До середини періоду \”ветерани\” зрівняли рахунок й до кінця тайму вже вони володіли територіальною перевагою. Як наслідок, за кілька хвилин до кінця \”Ветеран\” знову вийшов вперед а за 15 секунд до кінця команда забила четвертий і останній гол у матчі. У підсумку 4 : 2, \”Ветеран\” у фіналі.

12.00 «Хімік» (Черкаси) – «Авангард» (Монастирище) 3 : 2 (2 : 1)
Надзвичайно цікавий матч відбувся між \”Хіміком\” та \”Авангардом\”. Чинні чемпіони області, \”хіміки\” зіштовхнулися з неабиякими проблемами у цій грі. \”Авангард\” серйозно підійшов до цього матчу, у складі команди були якісні гравці, які мали хороші шанси на успіх. Втім домашній паркет допоміг черкасцям пройти далі. Так, гравці \”Хіміка\” постійно були на крок попереду. Брати Усаковські розігрували свої фірмові комбінації, з яких відзначалися голами. Проте не встиг Юрій Усаковський відкрити рахунок, як \”Авангард\”, зусиллями Володимира Поліщука відновив паритет. Втім до кінця тайму Юрій Усаковський оформив дубль і вдруге вивів \”Хімік\” уперед.

Однак у другому таймі тиск на ворота черкасців приніс свої плоди \”Авангарду\”, Володимир Поліщук також відзначився дублем – 2 : 2. Проте до кінця зустрічі сил у монастирищенців не вистачило. Команда не втримала ще одну комбінаційну атаку від \”Хіміка\”: цього разу відзначився Сергій Усаковський. До кінця гри \”Авангард\” спробував розіграти 5-го: місце граючого воротаря зайняв лідер команди, Тарас Шпичка, втім як слід використати чисельну перевагу команда не змогла, правильніше, їй не вистачило часу. У пісдумку 3 : 2, \”Хімік\” з боєм проходить далі. \”Авангард\” цього року з бронзою.
Голи: Усаковський Ю. (2), Усаковський С. – Поліщук В .(2).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x