З 90-річчям вітали шполянина Василя Михальченка

З 90-річчям вітали шполянина Василя Михальченка

3 квітня 2017 року свій 90-й день народження відсвяткував житель села Веселий Кут, голова сільської ветеранської організації Василь Васильович Михальченко. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Розділити радість цієї поважної дати в житті ветерана завітали керівник апарату райдержадміністрації Любов Бакалина, голова ветеранської організації району Володимир Пустовіт, сільський голова Тетяна Діденко. Традиційно ювіляру вручено квіти, цінний подарунок та вітальну адресу від районної державної адміністрації та ветеранської організації району.

За плечима ювіляра довгий і тернистий життєвий шлях. Змалечку виховувався в дитячому будинку. Тож довелось самотужки «підніматись з колін». А далі війна, тяжкі роки в Німеччині. Саме там і познайомився зі своєю майбутньою дружиною, з якою прожили в злагоді та любові понад 70 довгих літ. Багатий і трудовий стаж Василя Васильовича. Близько 50-ти років на рядових та керівних посадах в місцевому господарстві.

І сьогодні, на схилі літ, Василь Васильович займає активну життєву позицію. До нього за порадами йдуть односельчани. Нікому не відмовляє ювіляр. Із задоволенням вислухає і дасть цінну пораду. А незмінною опорою для ювіляра є найрідніші люди: троє дітей, шестеро онуків, дев”ять правнуків та три праправнуки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x