Черкащанина, який займався збутом наркотиків, затримали

Черкащанина, який займався збутом наркотиків, затримали

Молодого черкащанина, який в орендованому гаражі фасував, зберігав та збував наркотичні засоби та психотропні речовини, затримали. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

25 травня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції затримали 19-річного місцевого жителя.

 

Чоловік ретельно підготувався до ведення свого «злочинного бізнесу» та подбав не лише про фасування, зберігання, а й про ринок збуту наркотиків. У гаражному кооперативі хлопець винайняв гараж й обладнав його під склад наркотичних засобів та психотропних речовин.

 

 

Під час проведення невідкладного обшуку у гаражі правоохоронці виявили та вилучили близько 615 прозорих полімерних пакетів з речовиною білого кольору, ймовірно амфетамін, загальною вагою близько 495 грамів, а також 289 пакетів з речовиною рослинного походження схожою на канабіс, загальною вагою близько 231 грам.

 

Сума вилученого становить на понад 160 тисяч гривень. Речові докази направлені на експертні дослідження. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

 

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x