У Черкаському онкодиспансері отримали обладнання із Німеччини

У Черкаському онкодиспансері отримали обладнання із Німеччини

Наркозно-дихальний апарат Dräger Atlan A350 отримав Черкаський обласний онкодиспансер у подарунок від Німецької університетської клініки федеральної землі Шлезвіг − Гольштайн (UKSH Universitätsklinikum Schleswig-Holstein). Про це йдеться на фейсбук-сторінці Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

 

Новітнє обладнання має широкий спектр функцій, що допомагають зробити процес анестезії безпечнішим для пацієнтів і клінічного персоналу.

До слова, це найсучасніше обладнання в арсеналі операційного блоку онкодиспансеру. Робочу станцію можна налаштувати відповідно до конкретних потреб, адже медики виконують широкий комплекс хірургічних операцій онкологічним хворим.

Ця станція також адаптована до засобів для інгаляційного наркозу, зареєстрованих в Україні, з якими працюють лікарі.

Обладнання можна використовувати для дорослих і дітей, воно суттєво розширює можливості надання якісної допомоги пацієнтам.

− Уже кілька років поспіль ця німецька клініка підтримує розвиток медицини в Україні. Колектив КНП «Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради» висловлює щиру подяку проф. д-ру Єнсу Шольцу (Prof. Dr. med. Jens Scholz), д-ру Григорію Лапшину (Hryhoriy Lapshyn) та всім лікарям клініки за допомогу нашому закладу та побажання успіхів у їхній подальшій роботі, − додають в обласному онкодиспансері.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x