Уманські поліцейські виявили три факти незаконного обігу наркотиків

Уманські поліцейські виявили три факти незаконного обігу наркотиків

Два факти виявили на блокпості. Третій факт задокументували в центральній частині міста Умань. Наразі слідчими відкриті кримінальні провадження. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

На вулиці Інтернаціональній поліцейські реагування патрульної поліції помітили молодого чоловіка, поведінка якого була підозрілою. Він намагався уникнути зустрічі з поліцейськими та різко змінив напрям руху.

 

 

Чоловіка зупинили та під час поверхневої перевірки виявили у нього 11 згортків з рожевою порошкоподібною речовиною, що схожа на амфетамін.

 

Слідчі вилучили заборонені речовини та направили їх на експертне дослідження. 24-річному уманчанину загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Другий факт незаконного обігу речовин поліцейські задокументували на блокпості. Інспектори зупинили авто Renault під керуванням 26-річного чоловіка. Під час перевірки у нього виявили поліетиленовий пакет та  паперовий згорток із зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

 

 

Третій факт також зафіксували на блокпості при перевірці транспортного засобу та водія. Правоохоронці вилучили три пакети, ймовірно з канабісом, а також п’ять ампул із вмістом невідомої прозорої речовини.

 

В обох випадках дізнавачі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x