Наркоман із Тальнівщини покрав металобрухт

Наркоман із Тальнівщини покрав металобрухт

Чоловік вкрав металеві предмети та планував здати їх в пункт прийому металобрухту. Працівники міліції виявили та затримали зловмисника. Вкрадені речі повернуті постраждалому.

Про це «Нову Добу» інформує прес-служба СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Тальнівського райвідділу міліції звернувся 48-річний місцевий житель та повідомив, що в пустуючому будинку його батьків пошкоджені вхідні двері. З будинку викрадено електродвигуни, електрокабель, металеві труби та дріт.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів та перевірки можливих місць збуту вживаної техніки, правоохоронцям надійшла інформація від громадян, що вночі незнайомий чоловік ніс селом мішок та металеві труби. За складеним описом працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 41-річний непрацюючий місцевий житель. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік пояснив, що вживає наркотики і на це йому потрібні були кошти. Заздалегідь запримітив пустуючи хатину та ломом зірвав навісний замок на вхідних дверях. З домівки виніс металеві предмети, які заховав. Вкрадене планував здати на металобрухт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x